Υλικά:
- 500γρ μοσχάρι σε μικρά κομμάτια,χωρίς κόκαλο
- 500γρ αρνί σε μικρά κομμάτια,χωρίς κόκαλο
- 500γρ χοιρινί σε μικρά κομμάτια,χωρίς κόκαλο
- 4 πιπεριές σε ροδέλες
- 4 ντομάτες σε ροδέλες
- 500γρ πεκορίνο ή κεφαλοτύρι σε κύβους
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 ποτήρι κρασιού ελαιόλαδο
- 1 ποτήρι κρασιού κρασί λευκό
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ρίγανη
Εκτέλεση:
- Πλένουμε το κρέας,το τοποθετούμε σε μια λεκανίτσα,του βάζουμε αλάτι,πιπέρι,ρίγανη,σκόρδο και το ανακατεύουμε
- Στρώνουμε στην γάστρα την μισή ποσότητα κρέατων και τοποθετούμε ανάμεσα το μισό τυρί
- Καλύπτουμε όλη την επιφάνεια πρώτα με τις μισές πιπεριές και μετά με τις μισές ντομάτες.Συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο για τα υπόλοιπα υλικά
- Προσθέτουμε το κρασί και το λάδι,σκεπάζουμε την γάστρα και ψήνουμε στους 200 βαθμούς,σε προθερμασμένο φούρνο για 2 ωρες περίπου