Χοιρινό με πιπεριές,καρότα και μανιτάρια

0
5284

Υλικά

  • 1 κιλό χοιρινό κομμένο σε κομμάτια
  • 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 4 πιπεριές Φλωρίνης κομμένες σε ροδέλες
  • 4 καρότα κομμένα σε ροδέλες
  • 1 κούπα κρασί κόκκινο
  • 2 κ.σ πελτέ
  • Αλάτι-Πιπέρι
  • 1 ποτήρι νερού ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

  • Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να μαραθούν
  • Προσθέτουμε τα κομμάτια του χοιρινού και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι το κρέας να πάρει χρώμα.
  • Σβήνουμε με το κρασί και μόλις εξατμιστεί προσθέτουμε τις πιπεριές,τα μανιτάρια,τα καρότα,τον πελτέ,λίγο νερό,αλατοπιπερώνουμε και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσει το κρέας και να δέσει η σάλτσα.
  • Σερβίρουμε με πιλάφι