Υλικά
- 1 κιλό χοιρινό κομμένο σε κομμάτια
- 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- 4 πιπεριές Φλωρίνης κομμένες σε ροδέλες
- 4 καρότα κομμένα σε ροδέλες
- 1 κούπα κρασί κόκκινο
- 2 κ.σ πελτέ
- Αλάτι-Πιπέρι
- 1 ποτήρι νερού ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
- Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να μαραθούν
- Προσθέτουμε τα κομμάτια του χοιρινού και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι το κρέας να πάρει χρώμα.
- Σβήνουμε με το κρασί και μόλις εξατμιστεί προσθέτουμε τις πιπεριές,τα μανιτάρια,τα καρότα,τον πελτέ,λίγο νερό,αλατοπιπερώνουμε και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσει το κρέας και να δέσει η σάλτσα.
- Σερβίρουμε με πιλάφι