Υλικά:
- 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
- 2 μεγάλα τριμμένα κρεμμύδια
- 1 ποτήρι τριμμένη φρυγανιά
- 2 αυγα
- 1 ματσάκι ψιλοκομμένο μαιντανό
- 1,5 κ.σ ρίγανη
- Αλάτι-πιπέρι
- 1 κουτάκι σόδα
- Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
- Σε μια λεκάνη βάζουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε καλά
- Πλάθουμε σε μέτρια μπιφτέκια χωρίς να τα παήτσουμε πολυ ωστε να παραμείνουν αφράτα
- Τα τοποθετούμε σε λαδομένο ταψί και ψήνουμε στους 200 βαθμους περίπου 45 λεπτά