Υλικά:
- 1/2 πακέτο βίδες ή αλλο ζυμαρικό της αρεσκείας σας
- 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
- 1 κονσέρβα τόνο σε νερό
- 2-3 κ.σ κάπαρη(προαιρετικά)
- Αλάτι-πιπέρι
- Λίγο ελαιόλαδο
- Μαγιονέζα
Εκτέλεση:
- Βράζουμε τις βίδες σε άφθονο αλατισμένο νερό σύμφωνα με τον χρόνο βρασμού της συσκευασίας και τις σουρώνουμε
- Ζεσταίνουμε στην κατσαρόλα λίγο ελαιόλαδο,ρίχνουμε τις βίδες και ανακατεύουμε
- Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι,τον τόνο.την κάπαρη,όση μαγιονέζα θέλουμε,πιπέρι και ανακατεύουμε καλά
- Σερβίρεται κρύα