Υλικά:
- 2 κούπες βρασμένο ρύζι
- 1 κούπα τυριά τριμμένα της αρεσκείας σας
- 2 αυγά
- Λίγο δυόσμο
- 3-4 κ.σ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του(τόσο ώστε να πλάθονται μπαλάκια)
- Φρυγανιά τριμμένη για το πανάρισμα
- Λάδι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση:
- Βάζουμε σε ένα μπολ το ρύζι,τα αυγά,το τριμμένο τυρί,τον δυόσμο και ανακατεύουμε
- Προσθέτουμε ανακατεύοντας όσο αλεύρι χρειάζεται για να πλάθονται
- Πλάθουμε μπαλάκια τα περνάμε από φρυγανιά τριμμένη και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι απ’όλες τις πλευρές μέχρι να ροδοκοκκινίσουν