Υλικά:
- 1000-1200γρ ψάρια για σούπα(κοκκινόψαρα,μπακαλιάρο κλπ)
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- 6 πατάτες
- 6 καρότα
- 1 ματσάκι σέλινο
- ρύζι ή τραχανά
- αλάτι-πιπέρι
- Χυμό λεμονιού
Εκτέλεση:
- Καθαρίζουμε,πλένουμε τα λαχανικά και τα βράζουμε σε αλατισμένο νερό
- Τα βάζουμε σε μια πιατέλα και στο ίδιο νερό βράζουμε το ψάρι περίπου 15 λεπτά
- Μόλις βράσει το ψάρι,το βγάζουμε απο την κατσαρόλα,σουρώνουμε το ζουμί για τυχόν κόκκαλα,προσθέτουμε λίγο ρύζι ή τραχανά και σιγοβράζουμε