Ψάρι με πατάτες στην κατσαρόλα!!
Υλικά:
- 4 φέτες φιλέτο ψαριού της αρεσκείας σας
- 5-6 πατάτες κομμένες
- 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
- 1/2 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
- 1/2 ματσάκι μαιντανό ψιλοκομμένο
- Λίγη ρίγανη
- Χυμό 2 λεμονιών
- 2-3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- 2 κ.σ μουστάρδα
- Αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση:
- Βάζουμε τις πατάτες σε μια φαρδιά μεγάλη κατσαρόλα,τις αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το μισό άνηθο και μαιντανό
- Ανακατεύουμε καλά και απο πάνω τοποθετούμε τις φέτες ψαριού
- Προσθέτουμε λίγο αλάτι,το υπόλοιπο άνηθο και μαιντανό,το ψιλοκομμένο σκόρδο,λίγη ρίγανη,τον χυμό των λεμονιών,το ελαιόλαδο και την μουστάρδα διαλυμένη σε 1 κούπα νερό
- Σιγοβράζουμε το φαγητό σκεπασμένο μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες και να μείνει με την σάλτσα του
Πηγή συνταγής: womenonly