Υλικά:
- 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μικρά κομμάτια
- 2 κρεμμύδια τριμμένα
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 2 λεμόνια
- αλάτι
- πιπέρι
- ρίγανη
Εκτέλεση:
- Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί καλά και σοτάρουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο
- Ρίχνουμε και το μοσχάρι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να ροδίσει το κρέας
- Προσθέτουμε 1 κούπα νερό και βράζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσει το κρέας(μπορεί να χρειαστεί να συμπληρώσουμε νερό)
- Τέλος ρίχνουμε το χυμό λεμονιού,την ρίγανη,αλατοπιπερώνουμε και συνεχίζουμε το βράσιμο μέχρι να μείνει το φαγητό με πηχτή σαλτσούλα(αν η σάλτσα μας φαίνεται αραιή προσθέτουμε 2 κ.σ νισεστέ ή κορν φλάουρ και ανακατεύουμε καλά)
- Σερβίρουμε με πιλάφι ή πατάτες τηγανιτές