Υλικά:
- 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
- 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 1 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
- 1 φλ. τσαγιού κρασί
- 2 ξυλάκια κανέλας
- 1 κουτί ντοματοχυμό
- 2 κ.σ ντοματοπελτέ
- Αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση:
- Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να μαραθούν
- Προσθέτουμε το μοσχάρι και το γυρνάμε 2-3 λεπτά στην κατσαρόλα ώστε να κάνει κρούστα και να θωρακιστούν τα υγρά του
- Σβήνουμε με το κρασί,ρίχνουμε την κανέλα,τον ντοματοχυμό,τον πελτέ,1 ποτήρι νερό,αλατοπιπερώνουμε και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσει το κρέας
- Κατα την διάρκεια προσθέτουμε νερό αν χρειαστεί
- Σερβίρουμε με ζυμαρικό,πιλάφι ή πατάτες τηγανιτές