Μεσογειακή μακαρονοσαλάτα

0
8301

Υλικά:

  • 1 πακέτο φαρφάλες ή βίδες
  • 15-20 ντοματάκια cherry κομμένα στην μέση
  • 15-20 ελιές κομμένες στην μέση
  • 2 κ.σ κάπαρη
  • 200γρ φέτα σε κύβους
  • Μισό αγγούρι σε μικρά κομμάτια
  • Βασιλικό
Για το ντρέσινγκ
  • 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 2-3 κ.σ μπαλσάμικο
  • Αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση

      • Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες βρασμού της συσκευασίας,σε άφθονο αλατισμένο νερό
      • Τα βάζουμε σε μια μεγάλη σαλατιέρα και προσθέτουμε τα ντοματάκια,τις ελιές,την κάπαρη,το αγγούρι και τέλος την φέτα
      • Χτυπάμε στο μούλτι τα υλικά για το ντρέσινγκ και περιχύνουμε την μακαρονοσαλάτα