Υλικά:
- 1 πακέτο φαρφάλες ή βίδες
- 15-20 ντοματάκια cherry κομμένα στην μέση
- 15-20 ελιές κομμένες στην μέση
- 2 κ.σ κάπαρη
- 200γρ φέτα σε κύβους
- Μισό αγγούρι σε μικρά κομμάτια
- Βασιλικό
Για το ντρέσινγκ
- 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 2-3 κ.σ μπαλσάμικο
- Αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες βρασμού της συσκευασίας,σε άφθονο αλατισμένο νερό
- Τα βάζουμε σε μια μεγάλη σαλατιέρα και προσθέτουμε τα ντοματάκια,τις ελιές,την κάπαρη,το αγγούρι και τέλος την φέτα
- Χτυπάμε στο μούλτι τα υλικά για το ντρέσινγκ και περιχύνουμε την μακαρονοσαλάτα