Μακαρονοσουφλέ

0
19105

Υλικά

  • 1 πακέτο ριγκατόνι
  • 750γρ τριμμένα τυριά ανακατεμένα (κασέρι,ένταμ,ρεγκάτο)
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 πιπεριά
  • 1 κουτί ντοματοχυμό
  • 1 κουτί κρέμα γάλακτος
  • αλάτι-πιπέρι
  • λάδι

Εκτέλεση


  • Βράζουμε τα μακαρόνια για 5 λεπτά
  • Ετοιμάζουμε την σάλτσα
  • Καιμε λίγο λάδι σε ενα κατσαρολάκι και προσθέτουμε τον τοματοχυμό,το σκόρδο,την πιπεριά,αλάτι,πιπέρι και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν
  • Σε ένα πυρέξ βάζουμε μια στρώση ριγκατόνι,απο πάνω σάλτσα και τέλος τυρια.
  • Επαναλαμβάνουμε με την ίδια σειρά
  • Τέλος περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς,μέχρι να ροδίσει καλά η επιφάνεια
Διαβάστε περισσότερα

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΟΥΦΛΕ! ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΦΟΥΡΝΟΥ Η ΟΓΚΡΑΤΕΝ! ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΣΟΥΦΛΕ! ΤΟ ΣΟΤΦΛΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΦΙΧΤΗ ΚΡΕΜΑ ΕΝΑΣ ΑΦΡΟΣ ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ