Υλικά
- 1 πακέτο ριγκατόνι
- 750γρ τριμμένα τυριά ανακατεμένα (κασέρι,ένταμ,ρεγκάτο)
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 πιπεριά
- 1 κουτί ντοματοχυμό
- 1 κουτί κρέμα γάλακτος
- αλάτι-πιπέρι
- λάδι
Εκτέλεση
- Βράζουμε τα μακαρόνια για 5 λεπτά
- Ετοιμάζουμε την σάλτσα
- Καιμε λίγο λάδι σε ενα κατσαρολάκι και προσθέτουμε τον τοματοχυμό,το σκόρδο,την πιπεριά,αλάτι,πιπέρι και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν
- Σε ένα πυρέξ βάζουμε μια στρώση ριγκατόνι,απο πάνω σάλτσα και τέλος τυρια.
- Επαναλαμβάνουμε με την ίδια σειρά
- Τέλος περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς,μέχρι να ροδίσει καλά η επιφάνεια