Υλικά:
- 1 πακέτο κοφτό μακαρονάκι,κοραλλάκι ή άλλο μικρό ζυμαρικό
- 1 κιλό ανάμεικτα λαχανικά κατεψυγμένα
- 400γρ ζαμπόν κομμένο σε μικρά κυβάκια
- 250γρ τριμμένο τυρί της αρεσκείας σας
- Αλάτι-πιπέρι
- Λίγο ελαιόλαδο
Για την σως μαγιονέζας
- Μαγιονέζα
- Κέτσαπ
- Μουστάρδα
Εκτέλεση:
-
- Βράζουμε το μακαρονάκι σε άφθονο αλατισμένο νερό σύμφωνα με το χρόνο της συσκευασίας
- Το σουρώνουμε,βάζουμε λίγο ελαιόλαδο στην κατσαρόλα και μόλις κάψει ρίχνουμε το μακαρονάκι και ανακατεύουμε
- Βράζουμε τα λαχανικά μέχρι να μαλακώσουν χωρίς να λιώσουν,τα σουρώνουμε και τα βρέχουμε με κρύο νερό
- Ανακατεύουμε τα λαχανικά με τα μακαρόνια,το τυρί, το ζαμπόν,αλάτι και πιπέρι
- Σε ένα μπολάκι φτιάχνουμε μια σως ανακατεύοντας μαγιονέζα,κέτσαπ και μουστάρδα.Οι ποσότητες ποικίλουν ανάλογα τα γούστα
- Ρίχνουμε την σως στην μακαρονοσαλάτα και ανακατεύουμε καλά