Υλικά:
- 300γρ κοραλλάκι stella
- 500γρ ανάμεικτα λαχανικά κατεψυγμένα
- 6 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
- 6 φέτες ζαμπόν ψιλοκομμένο
- 500γρ τυριά τριμμένα που λιώνουν
- 600γρ κρέμα γάλακτος
- 1 μικρή κονσέρβα μανιτάρια τεμαχισμένα
- Λίγο βούτυρο
- πιπέρι
Εκτέλεση:
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες βρασμού της συσκευασίας σε άφθονο αλατισμένο νερό
- Σε μια άλλη κατσαρόλα βράζουμε τα κατεψυγμένα λαχανικά μέχρι να μαλακώσουν
- Βάζουμε σε ένα μεγάλο πυρέξ το μισό κοραλλάκι και απο πάνω τα μισά απο τα λαχανικά,το μπέικον,το ζαμπόν και τα τριμμένα τυριά και λίγο πιπέρι
- Επαναλαμβάνουμε με την ίδια σειρά για άλλη μια στρώση και τελειώνουμε με τυρί
- Περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο,στους 200 βαθμούς για 20-30 λεπτά μέχρι να ροδίσει καλά η επιφάνεια