Υλικά:
- 4 κολοκύθια
- 1 κρεμμύδι ξερό τριμμένο
- 2 αυγά
- 250γρ φέτα τριμμένη
- Μαιντανό
- Άνηθο
- Δυόσμο
- αλάτι-πιπέρι
- 6-8 κ.σ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του(πηχτός χυλός)
Εκτέλεση:
- Πλένουμε τα κολοκύθια,τα τρίβουμε στον χοντρό τρίφτη και τα βάζουμε με λίγο αλάτι στο σουρωτήρι να στραγγίξουν για 10 λεπτά
- Τα στίβουμε με τα χέρια μας και τα βάζουμε σε μια λεκάνη με τα υπόλοιπα υλικά
- Ανακατεύουμε καλά και παίρνουμε απο μείγμα κουταλιές που τις ρίχνουμε σε καυτό λάδι
- Τηγανίζουμε και απο τις δυο πλευρές για λίγα λεπτά και τοποθετούμε τους κολοκυθοκεφτέδες σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας