Υλικά:
- 1/2 δόση κεφτέδες
- 1 ξερό κρεμμύδι τριμμένο
- 400γρ χυμό ντομάτας
- αλάτι
- πιπέρι
- 1/2 κ.γ ζάχαρη
- λίγο ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
- Ετοιμάζουμε τα κεφτεδάκια σύμφωνα με τις οδηγίες που θα βρούμε εδώ
- Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε λίγο λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι
- Προσθέτουμε την ντομάτα,ζάχαρη,αλάτι και 1/2 φλ. τσαγιού νερό.Μόλις πάρει βράση ρίχνουμε τους κεφτέδες και σιγοβράζουμε μέχρι να πήξει η σάλτσα
- Σερβίρουμε με πιλάφι,πατάτες τηγανιτές,μακαρόνια ή πουρέ πατάτας