Χτένια με σος πιπεριάς!!
Υλικά:
- 8-10 κατεψυγμένα χτένια
- 1 κούπα χρωματιστές πιπεριές ψιλοκομμένες
- 2 κ.σ φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
- 2 κ.σ βούτυρο
- 2 κ.σ ελαιόλαδο
- Λίγο μαιντανό
- Αλάτι-πιπέρι
- Λεμόνι
Εκτέλεση:
- Χτυπάμε στο μούλτι τις πιπεριές με το κρεμμυδάκι,το λάδι,τον μαιντανό,αλάτι,πιπέρι μέχρι να γίνουν αλοιφή
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το βούτυρο και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά τα χτένια και από τις δυο πλευρές μέχρι να πάρουν χρώμα
- Σερβίρουμε με λεμονάκι και την σος πιπεριάς
Πηγή: food4peace.gr