Σοκολατάκια Bounty απο την Νίκη Τσαρνα!!
Υλικά:
Για 20 κομμάτια περίπου
- 350γρ βανίλια υποβρύχιο
- 125γρ ινδοκάρυδο
- 200γρ κουβερτούρα
Εκτέλεση:
- Σε ένα μικρό σκεύος ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά την βανίλια μέχρι να γίνει ρευστή
- Αποσύρουμε απο την φωτιά,προσθέτουμε την καρύδα και ανακατεύουμε καλά
- Το αφήνουμε να κρυώσει πλάθουμε μπαλάκια ή μπαστουνάκια
- Λιώνουμε την κουβερτούρα,τα βουτάμε ένα ένα και τα ακουμπάμε σε λαδόκολλα να κρυώσουν και να σταθεί η σοκολάτα