Μεσογειακή πίτσα με φέτα, ελιές και ντομάτα!
Υλικά:
- 1 δόση τραγανή ζύμη ΓΙΑ ΠΙΤΣΑ
- 500γρ φέτα τριμμένη
- 150γρ ελιές κομμένες σε ροδέλες
- 250γρ ντοματάκια cherry κομμένα στη μέση
- 1 πιπεριά κομμένη σε κυβάκια
- ρίγανη
Εκτέλεση:
- Ετοιμάζουμε ζυμάρι Το Συμφωνα ΜΕ τις Οδηγίες που ΘΑ βρείτε εδώ
- Λαδώνουμε μια λαμαρίνα και απλώνουμε τη ζύμη με την βοήθεια ενός μικρού πλάστη ή με τα χέρια μας
- Πασπαλίζουμε όλη την επιφάνεια με την φέτα, τις ελιές, την πιπεριά
- Τοποθετούμε τα ντοματάκια, πασπαλίζουμε με τριμμένη ρίγανη και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς περίπου για 20-25 λεπτά
[Ads2]