Υλικά:
- 300γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 300ml γάλα χλιαρό
- 2 αυγά
- 1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
- 1/2 κ.γ μαγιά
- 2 κ.γ αλάτι
- 1 κ.γ ζάχαρη
- 6 φέτες ζαμπόν
- 6 φέτες τυρί
- Σουσάμι
Εκτέλεση:
- Σε ένα μπολ βάζουμε το γάλα,την ζάχαρη,την μαγιά και ανακατεύουμε
- Προσθέτουμε τα αυγά,το λάδι,το αλεύρι και το αλάτι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να γίνει ένας σφικτός χυλός χωρίς σβόλους
- Βουτυρώνουμε ένα στρογγυλό ταψάκι 24εκ περίπου και ρίχνουμε το μισό μείγμα
- Στρώνουμε σε όλη την επιφάνεια το ζαμπόν και το τυρί και από πάνω ρίχνουμε το υπόλοιπο μείγμα
- Το στρώνουμε καλά με ένα κουτάλι,πασπαλίζουμε με σουσάμι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο,στους 180 βαθμούς,μέχρι να ροδίσει καλά η επιφάνεια