Η καταπληκτικές Ελβετικές δίπλες της Ντίνας Λούδας!Μια λιχουδιά που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι!
Υλικά:
- 200γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 2 αυγά
- 2 κ.σ γάλα
- 1/2 κ.γ αλάτι
- Λάδι για τηγάνισμα
Εκτέλεση:
- Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά και ζυμώνουμε μέχρι η ζύμη να μην κολλάει στα χέρια μας.Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο αλεύρι ακόμα
- Σκεπάζουμε με μια πετσέτα και την αφήνουμε να ξεκουραστεί για 30 λεπτά
- Παίρνουμε κομμάτια ζύμης τα ανοίγουμε σε πολύ λεπτό φύλλο(το τραβάμε και με τα χέρια να ανοίξει) και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι για λίγα λεπτά
- Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη