Υλικά:
- 700-750γρ χοιρινό κομμένο σε μπουκιές
- 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 2 πιπεριές κομμένες σε κυβάκια
- 1 κονσέρβα μανιτάρια τεμαχισμένα ή 3-4 φρέσκα ψιλοκομμένα
- 1 ποτηράκι κρασί
- 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
- 200γρ χυμό ντομάτας
- Αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση:
- Ζεσταίνουμε το ελιόλαδο σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο
- Προσθέτουμε το κρέας,τις πιπεριές και τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για λίγα λεπτά ακόμα
- Σβήνουμε με το κρασί,προσθέτουμε την ντομάτα,αλάτι,πιπέρι και σιγοβράζουμε μεχρι να μαλακώσει το κρέας και να μείνει με πηχτή σάλτσα χωρίς ζουμιά
- Σερβίρουμε με πουρε,πιλάφι,μακαρόνια ή πατάτες τηγανιτές