Υλικά:
- 1 χοιρινό μπούτι ολόκληρο ή σε μερίδες
- 2 ποτήρια νερού μπύρα
- 3 κ.σ μουστάρδα
- 2 κ.σ μέλι
- Θυμάρι
- Αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση:
- Πλένουμε το κρέας καλά και το βάζουμε στην γάστρα
- Χτυπάμε στο μούλτι την μπύρα,την μουστάρδα και το μέλι και περιχύνουμε το κρέας
- Αλατοπιπερώνουμε καλά,βάζουμε μπόλικο θυμάρι κλείνουμε την γάστρα και ψήνουμε στους 200 βαθμούς 2 1/2 ώρες περίπου
Tips:Ανα διαστήματα ανοίγουμε προσεκτικά την γάστρα,γυρνάμε το χοιρινό και με μια κουτάλα του ρίχνουμε απο το ζουμάκι