Υλικά:
- 250γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1/3 του φλιτζανιού λάδι
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 φλιτζάνι φέτα τριμμένη ή άλλο τυρί της αρεσκείας σας
- 1/2 ποτήρι χλιαρό νερό
Εκτέλεση:
- Σε μια λεκανίτσα βάζουμε το αλεύρι,το λάδι,το αλάτι και το τυρί και ζυμώνουμε ρίχνοντας λίγο λίγο το νερό μέχρι να πετύχουμε μια μαλακιά ζύμη που να μην κολλάει στα χέρια.Μπορεί να μην χρειαστεί όλο το νερό
- Χωρίζουμε το ζυμάρι σε 10-12 μπαλάκια και με ένα μικρό πλάστη ανοίγουμε το κάθε μπαλάκι σε λεπτό στρογγυλό φύλλο
- Τηγανίζουμε σε λάδι 3-4 λεπτά απο την κάθε πλευρά και τοποθετούμε τα ζυμαροπιτάκια σε απορροφητικό χαρτί