Υλικά:
- 2 φύλλα σφολιάτας
- 15 φέτες γκούντα κομμένες σε κυβάκια
- 10 φέτες ζαμπόν κομμένο σε κυβάκια
- 10 φέτες μπέικον κομμένο σε κυβακια
- 200γρ κρέμα γάλακτος
- 1 αυγό
Εκτέλεση:
- Ανακατεύουμε το τυρί,το ζαμπόν,το μπέικον,την κρέμα γάλακτος και το μισό αυγό
- Σε ένα ταψί βάζουμε αντικολλητικό χαρτί και επάνω ανοίγουμε το ένα φύλλο σφολιάτας
- Στο κέντρο ρίχνουμε την μισή γέμιση και με ένα μαχαίρι κόβουμε 8 λωρίδες απο την κάθε πλευρά
- Με τον ίδιο τρόπο ετοιμάζουμε και την άλλη σφολιάτα
- Αλείφουμε με αυγό και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσει καλά
Πηγή συνταγής: http://www.sintagespareas.gr/