Υλικά:
- 3 φλ. τσαγιού γλυκό τραχανά
- 700ml φρέσκο γάλα καυτό
- 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
- 2 κ.γ μπέικιν
- 300γρ φέτα τριμμένη
- 4 αυγά
- αλάτι-πιπέρι
- 1 φλ. τσαγιού περίπου αλέυρι για όλες τις χρήσεις(όσο πάρει μέχρι να γίνει ένας παχύρευστος χυλός)
Εκτέλεση:
- Βάζουμε σε ένα μπολ τον τραχανά μαζί με το γάλα και το αφήνουμε περίπου 1 ώρα μέχρι να φουσκώσει
- Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε τον τραχανά με το γάλα.την φέτα,το λάδι,αλάτι,πιπέρι,το μπέικιν,το αλέυρι και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ενσωματωθούν
- Ρίχνουμε το μείγμα σε βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμους μέχρι να ροδίσει καλά η επιφάνεια