Υλικά
- 500γρ κιμά μοσχαρίσιο
- 1 κρεμμύδι ξερό μεγάλο
- 1 ξυλάκια κανέλα
- 1 pumaro
- 1 κ.σ πελτέ
- 1 κ.γ ζάχαρη
- 1 πιπεριά ψιλοκομμένη(προαιρετικά)
- 1 σκελίδα σκόρδο(προαιρετικά)
- Ελαιόλαδο
- αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση
- Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι και μόλις κάψει προσθέτουμε το κρεμμύδι και το τσιγαρίζουμε μέχρι να μαραθεί
- Προσθέτουμε τον κιμά και συνεχίζουμε το τσιγάρισμα για 5 λεπτά ακόμα,ανακατέυοντας συνεχώς μέχρι να ξεσβωλιάσει
- Ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά,προσθέτουμε λίγο νεράκι και σιγοβράζουμε για 40 λεπτά περίπου μέχρι ο κιμάς να μείνει με την σάλτσα του