Υλικά:
- 1 μαρούλι ψιλοκομμένο
- 1 φλ. τσαγιού καλαμπόκι βρασμένο
- 1 φλ. τσαγιού κόκκινα φασόλια βρασμένα
- 6 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
- 200γρ τυρί γκούντα κομμένο σε μικρά κυβάκια
- 1 κρεμμύδι κομμένο σε μικρά κυβάκια
- Αλάτι
Για την σως
- Μαγιονέζα
- Κέτσαπ
- Λίγο ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
- Σε ένα τηγανάκι σοτάρουμε με λίγο ελαιόλαδο το μπέικον μέχρι να γίνει τραγανό
- Βάζουμε σε μια σαλατιέρα μια στρώση μαρούλι και απο πάνω λίγο καλαμπόκι,φασόλια,κρεμμύδι,μπέικον,τυρί και λίγο αλάτι
- Συνεχίζουμε μέχρι να τελειώσουν τα υλικά μας
- Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε μαγιονέζα με κέτσαπ και λίγο ελαιόλαδο και το απλώνουμε πάνω στην σαλάτα
- Ανακατεύουμε λίγο πριν σερβίρουμε
Tip:Η ποσότητα της μαγιονέζας και της κέτσαπ ποικίλει ανάλογα τα γούστα μας γι’αυτο τον λόγο δεν αναφέρω και ποσότητες