Υλικά:
- 250γρ ρεβύθια
- 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο
- 1 1/2 κ.σ δυόσμο
- 3 κ.σ μαιντανό
- 2 κ.γ μπέικιν
- αλάτι-πιπέρι
- αλέυρι όσο πάρει
- λάδι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση:
- Μουλιάζουμε τα ρεβύθια σε μπόλικο νερό απο το βράδυ
- Τα αλέθουμε στο μούλτι και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ μαζί με το κρεμμύδι,τον δυόσμο,το μαιντανό,το μπέικιν,αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε σιγά σιγά αλέυρι ανακατεύοντας μέχρι να πετύχουμε ένα μείγμα που να πλάθεται
- Πλάθουμε τους κεφτέδες και τους τηγανίζουμε σε καυτό λάδι