Υλικά:
- 1 κιλό πατάτες
- 3 αυγά
- 1 φλ. τσαγιού τυρί τριμμένο
- 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
- 1/2 φλ. τσαγιού φρυγανιά τριμμένη
- 3 κ.σ μαιντανό ψιλοκομμένο
- λίγο δυόσμο
- αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση:
- Βράζουμε τις πατάτες σε άφθονο αλατισμένο νερό,τις βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ και τις πατάμε με το πιρούνι ή τις αλέθουμε στον μύλο λαχανικών
- Προσθέτουμε το τριμμένο τυρί,τα αυγά ελαφρά χτυπημένα,μαιντανό,δυόσμο,αλάτι,πιπέρι,το λάδι και ανακατεύουμε
- Αδειάζουμε το μείγμα σε λαδωμένο ταψί και το απλώνουμε καλά
- Πασπαλίζουμε με την τριμμένη φρυγανιά και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια