Υλικά:
- 4-5 πατάτες
- 1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε κυβάκια
- 3 κ.σ μουστάρδα
- 3 κ.σ μαγιονέζα
- 2 κ.σ κάπαρη
- 4-5 αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα
- 3 κ.σ μαιντανό ψιλοκομμένο
- 1 πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη
- Αλάτι-πιπέρι
- Λίγο ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
- Πλένουμε καλά τις πατάτες και τις βράζουμε με την φλούδα σε άφθονο νερό μέχρι να μαλακώσουν
- Τις αφήνουμε να κρυώσουν και τις ξεφλουδίζουμε
- Τις βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ,τις κόβουμε στα 2-3 κομμάτια με ένα πηρούνι και προσθέτουμε την κάπαρη,τα αγγουράκια,το κρεμμύδι,τον μαιντανό,την πιπεριά Φλωρίνης,αλάτι και πιπέρι
- Ανακατεύουμε λίγο ελαιόλαδο με την μουστάρδα και την μαγιονέζα και περιχύνουμε την πατατοσαλάτα