Υλικά:
- 10 αυγά
- 1 φλ. τσαγιού γάλα
- 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 πιπεριά πράσινη σε μικρά κυβάκια
- 2 ντομάτες ψιλοκομμένες
- 250γρ φέτα τριμμένη
- λίγο ελαιόλαδο
- Αλάτι-πιπέρι
- Ρίγανη ή δυόσμο
Εκτέλεση:
- Σε ένα τηγάνι 30 εκ. ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι και την πιπεριά μέχρι να μαραθούν
- Προσθέτουμε τις ντομάτες και ανακατεύουμε
- Χτυπάμε σε ένα μπολ τα αυγά με το γάλα,αλατοπιπερώνουμε,προσθέτουμε την φέτα,ρίγανη ή δυόσμο και ρίχνουμε το μείγμα στο τηγάνι
- Μόλις ψηθεί από κάτω βάζουμε το τηγάνι στον φούρνο αφού τον έχουμε ανάψει στο γκριλ,και το αφήνουμε μέχρι να ροδίσει καλά η επιφάνεια