- 6-7 ντομάτες
- 2 κρεμμύδια ξερά τριμμένα
- 250γρ φέτα
- 1/2 φλ. τσαγιού περίπου αλεύρι
- δυόσμο
- αλάτι-πιπέρι
- Λάδι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση:
-
- Πλένουμε τις ντομάτες,τις ξεφλουδίζουμε,τις ψιλοκόβουμε και τις στραγγίζουμε καλά σε σουρωτήρι
- Σε μια λεκάνη βάζουμε τις ντομάτες,την φέτα τριμμένη,δυόσμο,τα κρεμμύδια,αλάτι,πιπέρι και το αλεύρι
- Ανακατεύουμε καλά μέχρι να ενωθούν όλα(αν χρειαστεί συμπληρώνουμε λίγο αλεύρι.Πρέπει να έχουμε ένα πηχτό χυλό)
- Ρίχνουμε κουταλιές απο το μείγμα σε καυτό λάδι και τηγανίζουμε για λίγα λεπτά και απο τις δυο πλευρές
- Τοποθετούμε τους ντοματοκεφτέδες σε απορροφητικό χαρτί για να ρουφήξουν το περιττό λάδι