Η ποσότητα των υλικών εξαρτάται απο το μέγεθος του πήλινου
Υλικά:
- Φέτα
- Πιπερία πράσινη
- Ντομάτα
- Ρίγανη
- Ελαιόλαδο
- Ταμπάσκο(προαιρετικά)
Εκτέλεση:
- Κόβουμε την φέτα σε μικρά κομματάκια και την τοποθετούμε στο πήλινο
- Απο πανω καλύπτουμε την επιφάνεια πρώτα με πιπεριά και μετά με ντομάτα σε ροδέλες
- Πασπαλίζουμε με ρίγανη,προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και λίγες σταγόνες ταμπάσκο(προεραιτικά)
- Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου