Υλικά:
- 1 μαρούλι
- 1 αγγούρι κομμένο σε λεπτές φέτες
- 3-4 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
- Παρμεζάνα τριμμένη
- Κρουτόν
Για την βινεγκρέτ
- 6 κ.σ ελαιόλαδο
- 3 κ.σ ξύδι
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 κ.γ μουστάρδα
- Αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση:
- Καθαρίζουμε το μαρούλι απο τα χαλασμένα φύλλα,το πλένουμε καλά, το ψιλοκόβουμε, το βάζουμε σε μια σαλατιέρα και το αλατίζουμε
- Από πάνω ρίχνουμε το αγγουράκι,το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι,τα κρουτόν και την τριμμένη παρμεζάνα
- Χτυπάμε στο μούλτι τα υλικά για την βινεγκρέτ και περιχύνουμε την σαλάτα