Υλικά:
- 500γρ μανιτάρια πλευρώτους
- 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
- 1/3 φλ. τσαγιού μπαλσάμικο
- θυμάρι
- 3 σκελίδες σκόρδο
- Αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση:
- Καθαρίζουμε τα μανιτάρια με ένα καθαρό βρεγμένο πανί και τους κόβουμε τα χοντρά κοτσάνια
- Τα τοποθετούμε σε ένα πυρέξ,χτυπάμε στο μούλτι το λάδι,το σκόρδο,το μπαλσάμικο και λίγο θυμάρι και τα περιχύνουμε
- Αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς για 35-40 λεπτά περίπου