Μανιτάρια ψητά με σκόρδο και μπαλσάμικο

0
51626

Υλικά:

  • 500γρ μανιτάρια πλευρώτους
  • 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
  • 1/3 φλ. τσαγιού μπαλσάμικο
  • θυμάρι
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • Αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση:


  • Καθαρίζουμε τα μανιτάρια με ένα καθαρό βρεγμένο πανί και τους κόβουμε τα χοντρά κοτσάνια
  • Τα τοποθετούμε σε ένα πυρέξ,χτυπάμε στο μούλτι το λάδι,το σκόρδο,το μπαλσάμικο και λίγο θυμάρι και τα περιχύνουμε
  • Αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς για 35-40 λεπτά περίπου