Υλικά:
- Δυο δόσεις ζύμη για κρέπες
- 250γρ ρεγκάτο τριμμένο ή άλλο τυρί
- 250γρ φέτα τριμμένη
- 15-20 φέτες μπέικον
- 2 ντομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες
- 2 πιπεριές Φλωρίνης ψιλοκομμένες
- 1 κονσέρβα μανιτάρια τεμαχισμένα
- 1 κρέμα γάλακτος
- Λίγο ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
- Ετοιμάζουμε τις κρέπες σύμφωνα με τις οδηγίες που θα βρούμε εδώ
- Σε ενα τηγανι ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το μπέικον και τις πιπεριές για λίγα λεπτά
- Μοιράζουμε τα τυρία(κρατάμε λίγο ρεγκάτο για το τέλος),το μπέικον,τις πιπεριές,την ντομάτα και τα μανιτάρια στις κρέπες,τις τυλίγουμε και τις τοποθετούμε σε ένα πυρέξ
- Περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος,πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο ρεγκάτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο,στους 180 βαθμούς,μέχρι να ροδίσουν