Υλικά:
- 350γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
- 6 αυγά
- 400γρ αλεύρι
- 50γρ μαύρη ζάχαρη
- 250γρ φέτα σε μικρά κομματάκια
- 1 κ.γ μπέικιν
- 100γρ κρέμα γάλακτος
- 1 χούφτα γραβιέρα τριμμένη
- 200γρ ελιές χωρίς το κουκούτσι
- 200γρ ντοματίνια κομμένα στα τέσσερα
- ρίγανη
Εκτέλεση:
- Σε ενα μπολ ανακατεύουμε το βούτυρο,την ζάχαρη και τα αυγά
- Προσθέτουμε το αλεύρι,το μπέικιν,την κρέμα γάλακτος,τα τυριά,τις ελιές και τα ντοματίνια συνεχίζοντας το ανακάτεμα
- Αδειάζουμε το μείγμα σε βουτυρωμένο και αλευρωμένο στρογγυλό ταψάκι 24 εκ,στρώνουμε την επιφάνεια με μια σπάτουλα και πασπαλίζουμε με ρίγανη
- Ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 180 βαθμούς για 1 ώρα περίπου