Εύκολο,νόστιμο και πολύ ευπαρουσίαστο σνακ απο την Νίκη Τσαρνα!
Υλικά:
- 4 μπαγκέτες μικρές
- 150γρ τυρί τριμμένο που λιώνει
- 5 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 1/2 κούπα κρέμα γάλακτος
- 3 αυγά
- πιπέρι
- βούτυρο για το άλειμμα
Εκτέλεση:
- Σε ένα τηγανάκι σοτάρουμε το μπέικον για λίγα λεπτά
- Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 1-2 λεπτά ακόμη,Το αφήνουμε να κρυώσει
- Χτυπάμε σε ένα μπολ τα αυγά με την κρέμα γάλακτος,βάζουμε λίγο πιπέρι,το τυρί και τα ανακατεύουμε με το μπέικον και τα κρεμμύδια
- Αδειάζουμε προσεκτικά τις μπαγκέτες απο την ψίχα,ανοίγοντας τες απο την μια μεριά σαν βαρκούλες και τις αλείφουμε εξωτερικά με βούτυρο
- Μοιράζουμε την γέμιση στις 4 μπαγκέτες,τις τοποθετούμε σε ταψί που έχουμε στρώσει λαδόκολλα και ψήνουμε στους 200 βαθμούς,στον αέρα,για 15-20 λεπτά