Υλικά:
- 8 αυγά
- 3 πατάτες
- 3 κολοκυθάκια
- 300γρ περίπου λουκάνικο χωριάτικο κομμένο σε φέτες
- 1 μεγάλο κρεμμύδι χοντροκομμένο
- Λίγη πάπρικα γλυκιά
- 1 φλ. τσαγιού γάλα
- Λίγο ελαιόλαδο
- Αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση:
- Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις βράζουμε σε άφθονο αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν ελαφρά.
- Μόλις κρυώσουν τις κόβουμε σε κύβους όπως και τα κολοκυθάκια
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το λουκάνικο για λίγα λεπτά μέχρι να ροδίσει και απο τις δυο πλευρές
- Προσθέτουμε το κρεμμύδι,τις πατάτες,τα κολοκυθάκια,λίγη γλυκιά πάπρικα,αλάτι,πιπέρι και συνεχίζουμε το τσιγάρισμα για λίγα λεπτά ακόμα
- Χτυπάμε σε ένα μπολ τα αυγά με το γάλα το ρίχνουμε στο τηγάνι τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά για 5 λεπτά περίπου μέχρι να σφίξει η ομελέτα απο κάτω
- Αν το τηγάνι μας έχει πλαστικό χερούλι το τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο και το βάζουμε όπως είναι στο φούρνο,στην πάνω σχάρα, αφού τον έχουμε προθερμάνει στους 180 βαθμούς
- Ψήνουμε την φρουτάλια μέχρι να ψηθεί και να ροδίσει καλά η επιφάνεια