Υλικά:
- 3 κρόκοι αυγών
- 1/4 φλιτζανιού χυμό λεμόνι
- 1/4 φλιτζανιού νερό
- 2 κ.σ κορν φλάουρ
- 1 φλιτζάνι ζωμό απο το φαγητό
- 1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση:
- Σε μια μικρή κατσαρόλα χτυπάμε τους κρόκους με τον χυμό λεμονιού
- Δυαλύουμε το κορν φλάουρ στο νερό και το ρίχνουμε και αυτό στην κατσαρολίτσα ανακατεύοντας
- Προσθέτουμε το ζωμό,ανάβουμε το μάτι σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να πήξει η κρέμα
- Αποσύρουμε απο την φωτιά και ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος
Πηγή συνταγής: Βέφα Αλεξιάδου