Υλικά:
- 1 κιλό χάντρες
- 1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό τριμμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
- 1 κουτί ντοματοχυμό
- 3 πιπεριές χρωματιστές ψιλοκομμένες
- 1/2 ματσάκι μαιντανό
- 1 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
- αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση:
- Ζεσταίνουμε το λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι,το σκόρδο και τις πιπεριές για λίγα λεπτά
- Προσθέτουμε τις χάντρες,την ντομάτα,αλάτι,πιπέρι,τον μαιντανό και λίγο νερό και σιγοβράζουμε.