Υλικά:
- 200γρ ταραμά λευκό
- 1 κρεμμύδι μικρό ξερό τριμμένο
- 500γρ ψίχα απο μπαγιάτικο ψωμί
- 1 ποτήρι νερού ελαιόλαδο
- χυμό απο 2 λεμόνια
- πιπέρι
Εκτέλεση:
- Μουλιάζουμε την ψίχα στο νερό και την στίβουμε καλά
- Βάζουμε στο μπλέντερ τον ταραμά,το κρεμμύδι,το πιπέρι και την ψύχα και τα χτυπάμε
- Προσθέτουμε εναλλάξ το λάδι και το λεμόνι συνεχίζοντας το χτύπημα μέχρι η ταραμοσαλάτα μας να γίνει λέια στην υφή
Tips: Ανάλογα τα γούστα μπορεί να χρειαστεί να προσθέσουμε λάδι,ψωμί ή λεμόνι