Υλικά:
- 150γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 250γρ ζάχαρη
- 250γρ κουβερτούρα
- 100γρ μαργαρίνη
- 5 αυγά
- Παγωτό ή σαντιγί για το σερβίρισμα
Εκτέλεση:
- Λιώνουμε προσεκτικά σε ένα κατσαρολάκι την κουβερτούρα με την μαργαρίνη ανακατεύοντας συνεχώς
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά τα αυγά,την ζάχαρη και το αλεύρι
- Προσθέτουμε την λιωμένη κουβερτούρα και ανακατεύουμε μέχρι να γίνουν ένα
- Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε 8 ατομικά φορμάκια ή μια μεγάλη φόρμα και ρίχνουμε το μείγμα
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο,στους 180 βαθμούς.για 12-14 λεπτά μέχρι να κάνει κρούστα εξωτερικά και να παραμείνει ρευστό μέσα
Tip: Μπορούμε να αντικαταστήσουμε την μισή κουβερτούρα με σοκολάτα γάλακτος.Δεν πρέπει να παραψήσουμε τα σουφλεδάκια μας γιατι δεν θα είναι ρευστή η σοκολάτα στο εσωτερικό