Υλικά:
- 100γρ κακάο
- 100γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 100γρ καρύδα τριμμένη
- 4 αυγά χτυπημένα
- 250 γρ βούτυρο λιωμένο
- 500γρ ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση:
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το λιωμένο βούτυρο με την ζάχαρη και το κακάο μέχρι να γίνουν μια μάζα
- Προσθέτουμε την καρύδα,το αλεύρι και τα αυγά ένα ένα ανακατεύοντας
- Σε ένα μέτριο ταψάκι στρώνουμε ένα φύλλο λαδόκολλα και ρίχνουμε το μείγμα
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο,στους 180 βαθμούς,για 45 λεπτά περίπου