Υλικά:
- 2 φακελάκια κρέμα Γιώτης βανίλια
- 3/4 φλ. τσαγιού ρύζι γλασέ
- 12 κ.σ ζάχαρη
- 1.360 γρ φρέσκο γάλα
- κανέλα
Εκτέλεση:
- Βράζουμε το ρύζι
- Σε ενα μπωλ ανακατευουμε τα 360γρ γάλα,την ζάχαρη και τα δυο φακελάκια κρέμα Γιώτης
- Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το βρασμένο ρύζι και το υπόλοιπο γάλα και μόλις βράσει προσθέτουμε το μίγμα της κρέμας και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει
- Μοιράζουμε σε 8 μπωλάκια και πασπαλίζουμε με κανέλα