Μους χαλβά σοκολά με cranberries!Συνταγή και φωτογραφία απο την Ελευθερία Μπούτζα και το Μαγειρευοντας με την “L”
Υλικά:
250 γρ χαλβας με stevia
250 γρ. φυτικη σαντιγι
80 γρα κακαο κοσκινισμενο
1 σφηνακι κονιακ
1 φλ.τσ. cranberries
Εκτέλεση:
Βαζουμε στο μουλτι το χαλβα μαζι με το κονιακ και το κακαο και τα χτυπαμε μεχρι να ομογενοποιηθουν.
Χτυπαμε τη φυτικη σαντιγι μεχρι να αφρατεψει και υστερα την ενωνουμε με το μιγμα του χαλβα με απαλες κινησεις.
Ριχνουμε και τα cranberries και συνεχιζουμε το ανακατεμα.
Μοιραζουμε σε μπολακια και βαζουμε στο ψυγειο για δυο ωρες τουλαχιστον
Σερβιρουμε με μερικα cranberries .