Υλικά:
- 1,5 κιλό πατάτες καθαρισμένες και κομμένες
- 2 κ.σ μουστάρδα
- Χυμός απο 1 πορτοκάλι
- Χυμός από 1-2 λεμόνια
- 1 κ.σ μέλι
- 1 ποτήρι κρασιού ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- ρίγανη
Εκτέλεση:
- Βάζουμε τις πατάτες σε ένα ταψάκι ή πυρέξ
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την μουστάρδα,το μέλι,το λάδι,την ρίγανη και τους χυμούς του πορτοκαλιού και του λεμονιού
- Περιχύνουμε τις πατάτες(θα πρεπει να σκεπαστούν με το ζουμί,αλλιως προσθέτουμε λίγο νεράκι),αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε στους 200 βαθμους για 1 ωρα περίπου