Υλικά:
- 1 κούπα αραβοσιτέλαιο
- 3 1/2 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 1/3 κούπας ζάχαρη
- 1/3 κούπας χυμό πορτοκαλιού
- ξύσμα πορτοκαλιού ή βανίλια
- 3 κ.σ κονιάκ
- 1/2 κιλό μαρμελάδα της αρεσκείας σας
Εκτέλεση:
- Χτυπάμε στο μίξερ το αραβοσιτέλαιο,την ζάχαρη,τον χυμό πορτοκαλιού,το ξύσμα ή την βανίλια και το κονιάκ μέχρι να διαλυθούν
- Προσθέτουμε σιγά σιγά το αλευρί και ζυμώνουμε μέχρι να ενσωματωθεί στο μείγμα
- Παίρνουμε τα 2/3 της ζύμης και την ανοίγουμε προσεκτικά με τα χέρια μας μέσα σε μια ταρτιέρα ή ταψί 30 εκ
- Απλώνουμε την μαρμελάδα πάνω στην ζύμη
- Με την υπόλοιπη ζύμη φτιάχνουμε κορδόνια και διακοσμούμε όλη την επιφάνεια
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει καλά