Παγωτό μερέντα

0
4521

Υλικά:

  • 1 γάλα ζαχαρούχο
  • 500ml γάλα φρέσκο
  • 8 κ.σ μερέντα
  • 250γρ κρέμα γάλακτος
  • 1/2 κούπα ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση:

  • Χτυπάμε στο μίξερ την ζάχαρη άχνη με την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνουν σαντιγύ
  • Προσθέτουμε τα γάλατα και συνεχίζουμε το χτύπημα για άλλα 3 λεπτά
  • Ρίχνουμε την μερέντα και χτυπάμε για 1 λεπτό ακόμη μέχρι να ανακατευτεί καλά
  • Βάζουμε για 6-8 ώρες στην κατάψυξη και σερβίρουμε