Υλικά:
- 400γρ μπισκότα γεμιστά
- 4-5 κ.σ μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
- 3-4 μπανάνες
- 1 φακελάκι garni+200ml γαλα(για την παρασκευή)
- 1 φάκελο κρέμα ζαχαροπλαστικής σοκολάτα+400ml γάλα(για την παρασκευή)
- Σοκολάτα λιωμένη ή τρούφα ή σιρόπι σοκολάτας για γαρνίρισμα
Εκτέλεση:
- Αλέθουμε τα μπίσκοτα στο μούλτι, τα ανακατεύουμε σε ένα μπολ με την μαργαρίνη και τα στρώνουμε σαν βάση σε μια στρογγυλή φόρμα ή ταψάκι 24 εκ
- Χτυπάμε στο μίξερ για 5 λεπτά τα 400 ml γάλα με την κρέμα ζαχαροπλαστικής
- Στρώνουμε την κρέμα πάνω απο την μπισκοτένια βάση
- Κόβουμε τις μπανάνες σε φέτες και την απλώνουμε πάνω απο την κρέμα ζαχαροπλαστικής
- Χτυπάμε στο μίξερ για 5 λεπτά το φακελάκι garni με τα 200 ml γάλα
- Απλώνουμε την σαντιγύ πάνω απο τις μπανάνες και γαρνίρουμε με λιωμένη σοκολάτα ή τρούφα ή σιρόπι
- Βάζουμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες και σερβίρουμε